Outlook Express error 0x800c0133

Vragen en Antwoorden over emailgebruik

Outlook Express error 0x800c0133

Berichtdoor Leo Beeckx » vr 19 apr 2013, 17:39

Error 0x800c0133 in Outlook Express duidt aan dat de Inbox beschadigd of ontoegangkelijk is. Meestal gebeurt dit als de Inbox te groot wordt. Standaard zijn er 2 oplossingen:

A. Compacteer de Inbox. De suggestie daartoe komt automatisch als je Inbox te vol geraakt.
als dat niet werkt :
B. Herstel de Inbox handmatig. Daartoe maak je een nieuwe folder, bv. 'Tijdelijk' . Kopieer dan de mails van je Inbox die je wil behouden naar de ze folder 'Tijdelijk'. Verwijder dan je bestaande Inbox en sluit Outlook Express. Start Outlook Express terug op: er wordt nu automatisch een nieuwe lege Inbox aangemaakt. Kopieer de mails uit de folder 'Tijdelijk' naar je Inbox. Verwijder daarna de folder 'Tijdelijk'.

Tip : houdt je Inbox klein en proper. Zeker mails met foto's - publiciteit - filmpjes er niet laten inzitten, kopieer die naar andere folders of verwijder ze. Ook kan je telkens na een jaar de mails van dat jaar verplaatsen naar een folder 'Mails jaar xxxx' .

Opgelet: als bij het opstarten van je PC er automatisch een archivering gestart wordt, en je als eerste werk je email raadpleegt, dat de folders die op dat ogenblijk gearchiveerd worden, niet toegangkelijk zijn. Er komt dan ook een soortgelijke foutmelding.
Forum Coördinator
Avatar gebruiker
Leo Beeckx
 
Berichten: 55
Geregistreerd: za 16 feb 2013, 10:22

Keer terug naar Email

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast